Texel Foto's

Vliegveld, Paracentrum

Vliegveld, Paracentrum

Parachutespringen vanaf vliegveld Texel

Texel is het eerste en het grootste Waddeneiland van Nederland. Met zijn vele schapen, pittoreske dorpjes en natuurgebieden valt er vanaf de grond al heel wat te ontdekken. Wilt u het eiland op een heel andere manier beleven? Ga dan parachutespringen. Maak een tandemsprong vanaf vliegveld Texel en geniet nog meer van al het moois om u heen.

Centraal gelegen

Vliegveld Texel ligt redelijk centraal op het eiland. Het ligt aan de Postweg in de Eierpolder, niet ver van badplaats De Koog en het plaatsje De Cocksdorp. Dit is een doorgaande weg over het eiland. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer van Texel (de Texelhopper of de bus), per fiets, brommer en auto. Het vliegveld bevat een restaurant en een bezoekerscentrum. Ook het Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel is gevestigd op het terrein. En het biedt vele mogelijkheden voor parachutespringen.

Het eiland in vogelvlucht

Waar u al rijdend over Texel wellicht vergeet dat u op een eiland bent, zal dat uit de lucht geen geheim meer blijven. U zal Texel echt met heel andere ogen bekijken. Vanaf vliegveld Texel kunt u of een sprong maken vanaf 9.000 ft (3 kilometer) of 13.000 ft (4 kilometer) hoogte. Terwijl de adrenaline door het lichaam suist, heeft u een spectaculair uitzicht over het eiland. U kunt de vuurtoren aanwijzen vanuit de lucht, u ziet de kerk van Den Burg, de Wadden- en Noordzee die het eiland omarmen en zelfs natuurgebieden zoals De Slufter onder u voorbij trekken. Dat is werkelijk fantastisch. U wilt geheid nog een sprong maken om zo nog meer te ontdekken van het eiland.

Client

Texel Foto's

Date

04. Mai 2022

Tags

Texel