Service

TESO
Staat voor: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Zij brengen u in ca. 20 minuten naar het prachtige eiland Texel. Er vaart elk uur een boot en in drukke tijden elk half uur. Voor de juiste afvaarten kijkt u het beste op de TESO website.
 
Fietshuur
Fietsen kunt u huren bij ons in de receptie maar u kunt ook uw fietsen online huren, dan staan ze bij aankomst voor u klaar. Voor elektrische fietsen adviseren wij u zeker deze van te voren te reserveren.
 
Taxi nodig
Voor al uw vervoer van, naar en op Texel. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan tijdig te reserveren.
 
 
Texelhopper/Openbaar vervoer op Texel
Wanneer u reist met de Texelhopper kunt u kiezen voor de vaste lijndienst (grote bus, lijn 28) vaste route, vaste tijden. Flexibele route (kleine busjes) vooraf reserveren minimaal 30 minuten voor het gewenste vertrek. 
 
Broodjesservice
Erg handig! U vult het bestelbriefje in dat u bij aankomst ontvangt. De broodjes worden ’s morgens aan de deur van uw appartement gehangen. U hoeft ze alleen zelf even te pakken, dan kunt u lekker ontbijten. U kunt het bestelbriefje alleen inleveren tijdens de openingstijden bij de receptie. 
 
 
Parkeren op Texel 
In alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel is er betaald parkeren. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel. Het Texel e-vignet is een digitale parkeerkaart. U kunt het Texel e-vignet online kopen of aan de parkeerautomaat. Regel hier direct uw online parkeerkaart.