Service

TESO
Staat voor: Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Zij brengen u in ca. 20 minuten naar het prachtige eiland Texel. Er vaart elk uur een boot en in drukke tijden elk half uur. Voor de juiste afvaarten kijkt u het beste op de TESO website.
 
Fietshuur
Fietsen kunt u huren bij ons in de receptie maar u kunt ook uw fietsen online huren, dan staan ze bij aankomst voor u klaar. Voor elektrische fietsen adviseren wij u zeker deze van te voren te reserveren.
 
Taxi nodig
Voor al uw vervoer van, naar en op Texel. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan tijdig te reserveren.
 
 
Texelhopper/Openbaar vervoer op Texel
Wanneer u reist met de Texelhopper kunt u kiezen voor de vaste lijndienst (grote bus, lijn 28) vaste route, vaste tijden. Flexibele route (kleine busjes) vooraf reserveren minimaal 30 minuten voor het gewenste vertrek. 
 
Broodjesservice
Erg handig! U vult het bestelbriefje in dat u bij aankomst ontvangt. De broodjes worden ’s morgens aan de deur van uw appartement gehangen. U hoeft ze alleen zelf even te pakken, dan kunt u lekker ontbijten. U kunt het bestelbriefje alleen inleveren tijdens de openingstijden bij de receptie. 
 
Bij te boeken pakketten
U kunt bij uw reservering een fietspakket en/of een comfortpakket bijboeken. Zie voor de juiste inhoud de omschrijving op onze site.
 
Parkeren op Texel 
In alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel is er betaald parkeren. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel. Het Texel e-vignet is een digitale parkeerkaart. U kunt het Texel e-vignet online kopen of aan de parkeerautomaat. Regel hier direct uw online parkeerkaart.